Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Νέα

 • Αρχική

  Accounting and Finance

   

   

  Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σας καλωσορίζει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ένα από τα μεγαλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Δυτικής Μακεδονίας.

  Αποστολή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι:

  • Να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτισή τους για επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία.
  • Να προάγει τη γνώση και την έρευνα στα γνωστικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.
  • Να αναπτύσσει συνεργασίες με φορείς και επιχειρήσεις σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για την επιτυχέστερη σύνδεση και σχέση με την αγορά και γενικότερα την κοινωνία.
  • Η δημιουργία ευχάριστου και δημιουργικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και η προώθηση κοινωνικών αξιών (συνεργασία, αλληλεγγύη, ομαδικότητα) και του γενικότερου πολιτιστικού επιπέδου.

  Η φοίτηση διαρκεί οκτώ εξάμηνα, το τελευταίο από τα οποία είναι η πρακτική άσκηση, η οποία πραγματοποιείται σε επιλεγμένες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα με στόχο της εξοικείωση του φοιτητή με το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και τη μελλοντική του ένταξη στην αγορά εργασίας.

  Τα χρόνια της φοίτησης σας θα είναι για εσάς μία από τις πιο δημιουργικές και ευχάριστες περιόδους της ζωής σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, ώστε η φοίτηση σας στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, να είναι η καλύτερη δυνατή για την πορεία και την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας θεωρώντας ότι έχουμε διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για το σκοπό αυτό.


  Η πόλη της Κοζάνης προσφέρει στους φοιτητές ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον διαμονής με πολλές επιλογές για πλήθος δραστηριοτήτων, που παράλληλα με τις σπουδές σας, μπορούν να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας σας και στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη σας.

  Με εκτίμηση

  Δρ. Νικόλαος Σαριαννίδης

  Αναπληρωτής Καθηγητής

  Πρόεδρος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Υποσέλιδο

Panorama 2.resized

Διεύθυνση:

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα Κοζάνης, Τ.Κ. 50100

Πρόεδρος Τμήματος:

Σαριαννίδης Νικόλαος

Τηλ. Επικοινωνίας:

24610 40161-4, Voip: 1038, 1044
24610 68038

Τηλ 24610 68222 / 68207

Fax 24610 33521

E-mail  sec-loxri@teiwm.gr

           sec-logist@teiwm.gr